Uncategorised

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

SOUHLAS SE SHROMAŽĎOVÁNÍM A ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

Odesláním tohoto formuláře a „kliknutím“ na možnost souhlasím, jakožto subjekt osobních údajů, uděluji souhlas se zpracováním svých níže uvedených osobních údajů, které tímto dobrovolně poskytuji správci osobních údajů, a to způsobem dále v tomto souhlasu uvedeným. Beru na vědomí, že tyto osobní údaje, které se mě týkají, představují tzv. osobní údaje ve smyslu Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES („GDPR“). Současně tímto prohlašuji, že je mi nejméně 16 let a v případě, že nikoliv, potvrzuji, že byl tento souhlas vyjádřen nebo schválen osobou, která vykonává vůči mně rodičovskou zodpovědnost.

  1. 1. Správce

Správcem osobních údajů je MUDr. Josef Maček („Správce“).

  1. 2. Zpracování osobních údajů

2.1. Mé osobní údaje, které dobrovolně poskytuji Správci osobních údajů, jsou následující: Jméno, Příjmení, E-mail, Telefonní číslo.

2.2. Souhlas se zpracováním svých výše uvedených osobních údajů uděluji za účely:

  1. marketingové účely Správce spojené s nabídkou výrobků a služeb; zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích, službách a jiných aktivitách (např. formou zasílání newsletterů, telemarketing); kontaktování za účelem průzkumů trhu a za účelem marketingových výzkumů; kontaktování za účelem přání k Vánocům a Velikonocům nebo jiným svátkům a zasílání slevových poukazů, dárků, apod.;



přičemž zpracování osobních údajů je k naplnění těchto účelů nezbytné.

2.3. Právním základem pro zpracování je čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR.

2.4. Správce zpracovává osobní údaje, které jsou přiměřené, relevantní a omezené na nezbytný rozsah ve vztahu k účelu, pro který jsou zpracovávány.

2.5. Výše uvedené osobní údaje budou kromě Správce shromažďovat a zpracovávat i následující subjekty:

  • zpracovatelé osobních údajů: Weboo s.r.o. IČ 02636239.

Příjemci) osobních údajů: Správce je oprávněn předat osobní údaje subjektu údajů zejména těmto příjemcům a kategoriím příjemců: dodavatelé Správce, zaměstnanci Správce, poskytovatelé přepravních služeb, poskytovatelé marketingových a reklamních služeb, finanční instituce, státní orgány v rámci plnění zákonných povinností stanovených příslušnými právními předpisy a další osoby v jiném smluvním vztahu ke Správci. 

osobní údaje subjektů údajů nebudou předávány do třetích zemí;

2.6. Výše uvedené osobní údaje je Správce oprávněn zpracovávat po dobu 5 let od udělení mého souhlasu. Beru na vědomí, že před uplynutím této doby mě může Správce kontaktovat za účelem obnovení mého souhlasu a že bez jeho obnovení budou mé osobní údaje po uplynutí výše uvedené doby trvale smazány.

  1. 3. Práva subjektu údajů

3.1. Beru na vědomí, že jako subjekt osobních údajů mám právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), jejich opravu nebo výmaz (čl. 16 nebo čl. 17 GDPR), popř. omezení zpracování (čl. 18 GDPR) a právo vznést námitku proti prováděnému zpracování (čl. 21 GDPR). Za podmínek stanovených v čl. 20 GDPR mám jako subjekt údajů právo na přenositelnost osobních údajů, které se mě týkají a které jsem poskytl Správci.

3.2. Jako subjekt údajů můžu v otázkách zpracování svých osobních údajů kontaktovat Správce, a to na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

3.3. Pokud se jako subjekt údajů domnívám, že jsou mé osobní údaje zpracovávány v rozporu s právními předpisy, mám právo obrátit se na Správce s žádostí o zjednání nápravy. Jestliže bude žádost shledána oprávněnou, Správce neprodleně odstraní závadný stav. Tím není dotčena moje možnost jakožto subjektu údajů podat stížnost přímo u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

3.4. Uděluji tímto svůj souhlas se zpracováním svých osobních údajů Správcem pro účely, v rozsahu a po dobu specifikovanou výše. Beru na vědomí, že Správce bude tento souhlas archivovat pro účely plnění právní povinnosti Správce být schopen doložit, že jsem udělil souhlas s prováděným zpracováním.

Číst dál …Ochrana osobních údajů

  • Přečteno: 62

Souhlas se zpracováním cookies

Souhlas se zpracováním cookies

Identifikace správce: MUDr. Josef Maček.

V souladu s ustanoveními Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob, v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „Nařízení“) souhlasím tímto s tím, aby výše uvedená společnost (dále jen „správce“) zpracovávala mnou poskytnuté osobní údaje (dále jen osobní údaje), a to:

  • cookies

pro účely:

  • statistické (např. doba vaší návštěvy našich stránek, nejčastěji používaná část webu apod.),
  • preferenční (např. identifikace prohlížeče, jazykové nastavení apod.),
  • marketingové a reklamní (např. personalizace reklamy, statistika vyhledávání apod.),
  • ostatní (jiné nezařazené technické účely).

Souhlas je možno nastavit pro všechny (tlačítko ,,Ano, souhlasím“, respektive tlačítko ,,Přijmout všechny soubory cookies“ při dalším nastavení) nebo pouze pro některé účely (zaškrtnutím příslušné části), případně je možné zamítnout vše (tlačítko ,,Nesouhlasím“, respektive tlačítko ,,Příjmout pouze nezbytné soubory cookies“ při dalším nastavení).

Při udělení souhlasu s marketingovými a preferenčními cookies může docházet k profilování.

Poskytnutí údajů k účelům zpracování dle tohoto souhlasu je dobrovolné.

Beru na vědomí, že mám právo:

  • požadovat přístup k mým osobním údajům (čl. 15 Nařízení),
  • požadovat opravu či výmaz mých osobních údajů (čl. 16 a 17 Nařízení),
  • požadovat omezení zpracování (čl. 18 Nařízení),
  • vznést námitku proti zpracování (čl. 21 Nařízení),
  • na přenositelnost osobních údajů (čl. 20 Nařízení),
  • podat stížnost proti zpracování osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Byl/a jsem poučen/a, že mám v souladu s Nařízením právo kdykoliv odvolat svůj souhlas pomocí tohoto odkazu.

Veškeré informace včetně možnosti výkonu svých práv, způsobu odvolání souhlasu a doby uložení jednotlivých cookies najdete v dokumentu Cookies  a dokumentu Zásady ochrany osobních údajů.

Číst dál …Souhlas se zpracováním cookies

  • Přečteno: 73

Cookies

ZÁSADY POUŽITÍ COOKIES

Tento web používá soubory cookie. Cookies jsou malé textové soubory, které mohou používat webové stránky k zefektivnění uživatelské zkušenosti.

Cookies používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o Vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili při Vašem používání jejich služeb.

Zákon stanoví, že můžeme na Vašem zařízení ukládat soubory cookie, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz těchto stránek (viz sekce Nezbytné cookies), a to bez Vašeho souhlasu. Pro všechny ostatní typy souborů cookie potřebujeme Váš souhlas, jehož plný text naleznete zde, a který můžete kdykoliv odvolat, a to zde.

Více o tom, kdo jsme, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme osobní údaje, se dozvíte v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

DRUHY COOKIES

NEZBYTNÉ

Nezbytné soubory cookie pomáhají s tím, aby byly webové stránky použitelné. Poskytují základní funkce, jako je navigace na stránce a přístup k zabezpečeným oblastem webové stránky. Bez těchto souborů cookie nemůže web správně fungovat.

Cookies lze blokovat = zakázat, ale část stránek se Vám nemusí zobrazovat správně, některé části dokonce nemusí fungovat. Nastavení cookies pro nejčastěji používané prohlížeče najdete zde:

ANALYTICKÉ A VÝKONNOSTNÍ

Tyto cookies slouží ke zlepšení fungování webových stránek. Používají se např. k pochopení toho, jak návštěvníci interagují s webem a obvykle pomáhají poskytovat informace o metrikách počtu návštěvníků, míře okamžitého opuštění, zdroji návštěvnosti atd. Analytické cookies dále možňují návštěvníkům snadno najít to, co hledají. Mohou také sloužit ke zlepšování výkonnosti a rychlosti webové stránky.

PREFERENČNÍ

Preferenční soubory cookie umožňují webové stránce zapamatovat si informace, které mění způsob, jakým se webová stránka chová nebo jak vypadá. Mohou jimi být např. Váš preferovaný jazyk nebo region, ve kterém se nacházíte.

REKLAMNÍ A MARKETINGOVÉ

Reklamní soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků napříč webovými stránkami. Záměrem je zobrazovat reklamy, které jsou relevantní a poutavé pro jednotlivé uživatele, a proto jsou hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

SEZNAM VŠECH COOKIES

Kompletní seznam všech používaných cookies naleznete při rozkliku jednotlivých kategorií zde

Číst dál …Cookies

  • Přečteno: 92

Informace o zpracování osobních údajů

SOUHLAS SE SHROMAŽĎOVÁNÍM A ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

Odesláním tohoto formuláře a „kliknutím“ na možnost souhlasím, jakožto subjekt osobních údajů, uděluji souhlas se zpracováním svých níže uvedených osobních údajů, které tímto dobrovolně poskytuji správci osobních údajů, a to způsobem dále v tomto souhlasu uvedeným. Beru na vědomí, že tyto osobní údaje, které se mě týkají, představují tzv. osobní údaje ve smyslu Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES („GDPR“). Současně tímto prohlašuji, že je mi nejméně 16 let a v případě, že nikoliv, potvrzuji, že byl tento souhlas vyjádřen nebo schválen osobou, která vykonává vůči mně rodičovskou zodpovědnost.

  1. Správce

Správcem osobních údajů je MUDr. Josef Maček, se sídlem Valašské Klobouky, Sadová 1015, PSČ 76601, IČ: 46310941 („Správce“).

  1. Zpracování osobních údajů

2.1. Mé osobní údaje, které dobrovolně poskytuji Správci osobních údajů, jsou následující: Jméno, Příjmení, E-mail, Telefonní číslo.

2.2. Souhlas se zpracováním svých výše uvedených osobních údajů uděluji za účely:

  • marketingové účely Správce spojené s nabídkou výrobků a služeb; zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích, službách a jiných aktivitách (např. formou zasílání newsletterů, telemarketing); kontaktování za účelem průzkumů trhu a za účelem marketingových výzkumů; kontaktování za účelem přání k Vánocům a Velikonocům nebo jiným svátkům a zasílání slevových poukazů, dárků, apod.;

přičemž zpracování osobních údajů je k naplnění těchto účelů nezbytné.

2.3. Právním základem pro zpracování je čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR.

2.4. Správce zpracovává osobní údaje, které jsou přiměřené, relevantní a omezené na nezbytný rozsah ve vztahu k účelu, pro který jsou zpracovávány.

2.5. Výše uvedené osobní údaje budou kromě Správce shromažďovat a zpracovávat i následující subjekty:

  • zpracovatelé osobních údajů: Weboo s.r.o. IČ 02636239.

Příjemci) osobních údajů: Správce je oprávněn předat osobní údaje subjektu údajů zejména těmto příjemcům a kategoriím příjemců: dodavatelé Správce, zaměstnanci Správce, poskytovatelé přepravních služeb, poskytovatelé marketingových a reklamních služeb, finanční instituce, státní orgány v rámci plnění zákonných povinností stanovených příslušnými právními předpisy a další osoby v jiném smluvním vztahu ke Správci.

osobní údaje subjektů údajů nebudou předávány do třetích zemí;

2.6. Výše uvedené osobní údaje je Správce oprávněn zpracovávat po dobu 5 let od udělení mého souhlasu. Beru na vědomí, že před uplynutím této doby mě může Správce kontaktovat za účelem obnovení mého souhlasu a že bez jeho obnovení budou mé osobní údaje po uplynutí výše uvedené doby trvale smazány.

  1. Práva subjektu údajů

3.1. Beru na vědomí, že jako subjekt osobních údajů mám právo požadovat od Správce přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), jejich opravu nebo výmaz (čl. 16 nebo čl. 17 GDPR), popř. omezení zpracování (čl. 18 GDPR) a právo vznést námitku proti prováděnému zpracování (čl. 21 GDPR). Za podmínek stanovených v čl. 20 GDPR mám jako subjekt údajů právo na přenositelnost osobních údajů, které se mě týkají a které jsem poskytl Správci.

3.2. Jako subjekt údajů můžu v otázkách zpracování svých osobních údajů kontaktovat Správce, a to na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

3.3. Pokud se jako subjekt údajů domnívám, že jsou mé osobní údaje zpracovávány v rozporu s právními předpisy, mám právo obrátit se na Správce s žádostí o zjednání nápravy. Jestliže bude žádost shledána oprávněnou, Správce neprodleně odstraní závadný stav. Tím není dotčena moje možnost jakožto subjektu údajů podat stížnost přímo u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

3.4. Uděluji tímto svůj souhlas se zpracováním svých osobních údajů Správcem pro účely, v rozsahu a po dobu specifikovanou výše. Beru na vědomí, že Správce bude tento souhlas archivovat pro účely plnění právní povinnosti Správce být schopen doložit, že jsem udělil souhlas s prováděným zpracováním.

Komerční sdělení na závěr:

Pokud si naopak přejete, aby Vám dlouho sloužilo pro změnu pevné finanční zdraví, máte zhoršené příjmové, platební výkazy, drahé dluhy, nebo zájem kupovat a proto sháníte alternativní, ale stále bezpečné a zodpovědné (pro/re)financování od částky 500 000 Kč... vřele doporučuji navštívit více než 10 lety prověřený portál rodinného příslušníka www.dumdluhu.cz, který se primárně zaměřuje na nebankovní hypotékyzpětný výkup a půjčky se zástavou nemovitosti, případně ho přímo oslovit a odkázat se na mě. Se svým kolektivem úvěrových odborníků Vám pomůže tam, kde nemohla banka, umožní přísun podobně levného kapitálu, přičemž si zakládají na solidním jednání. "Pokud jste v bance bez šance, dejte ji jim..."

Číst dál …Informace o zpracování osobních údajů

  • Přečteno: 4873

Vůně čínské medicíny

Vůně čínské medicíny - MUDR. Josef Maček

Díky zvýšenému množství dotazů na dostupnost mé knihy, kterou jsem vydal poprvé v roce 2001 a aktualizoval ji v roce 2008, jsem se rozhodl, že zveřejním Vůni čínské medicíny kompletně online na své webové prezentaci.

Kniha je členěna do samostatných kapitol, které vidíte v pravém sloupci.

Obsahuje základní teoretické poznatky, ale také způsoby léčení konkrétních nemocí, včetně ilustrativních fotografií.

Veškeré informaci z knihy si tak můžete kdykoliv prohlédnout na počítači či mobilních zařízeních.

Číst knihu

Seznam kapitol knihy

  • Úvod
  • Trochu teorie
  • Základní projevy pěti prvků
  • Vznik a funkce orgánů
  • Dráhy energie - meridiány
  • Příčiny nemocí dle TČM
  • Kašel
  • Závratě
  • Zácpa
  • Průjem
  • Nespavost
  • Impotence
  • Bolest hlavy
  • Bolest bederní krajiny
  • Revmatismus
  • Menstruační poruchy
  • Bolest při menstruaci
  • Pomočování u dětí
  • Hemeroidy
  • Zánět nosních dutin
  • Zanět krku a angina
  • Záněty středního ucha
  • Doslov

Vůně čínské medicíny

Číst dál …Vůně čínské medicíny

  • Přečteno: 203
  • "Dle mého názoru je pan doktor Maček nejlepším lékařem ve svém oboru. A nejen to. I jako člověk je vstřícný, lidský a má pochopení. Navštěvuji ho již několik let a vždy mi při mých potížích pomohl, i když si jiní lékaři nevěděli rady. Pana doktora si velmi vážím a jsem vděčná za jeho pomoc."

    Petra Malovaná

    zdroj: Známý lékař.cz

  • "Lidský přístup, profesionál, najde vždy příčinu vašich problémů, mohu jen doporučit. Cena přiměřená. Pokud se vám zdá velká, zajeďte si za jiným a protočí se vám panenky. Ale nevím, jestli najdete u jiného tyhle léčebné kvality."

    Tomáš Šťastný

    zdroj: Známý lékař.cz

  • "MUDr. Maček je specialista v čínské medicíně. Je obdivuhodné, že vždy najde pravou příčinu nemoci. S rodinou a přáteli se k němu jezdíme léčit téměř deset let. Jeho přístup k nám je na úrovni. Má naši absolutní důvěru a s výsledkem léčby jsme vždy naprosto spokojeni. Vřele doporučuji."

    Pavel Kolář

    zdroj: Známý lékař.cz

  • "Pan Maček vždy pomůže na 100 %. Je to výborný doktor, který ví, o čem mluví. Pan doktor je nevyjádřitelně výborný. Takového výjimečného doktora jen tak nikde nenajdete. Také je příjemný a vždy vyjde vstříc."

    Václav Procházka

    zdroj: Známý lékař.cz

  • "Pana doktora Mačka znám řadu let a jsem s ním maximálně spokojená. Mnohokrát pomohl mně i mé rodině a známým. Co se týče peněz, pro někoho se to může zdát finančně náročné, ale kontroly nejsou tak časté, aby si to člověk nemohl 3 krát do roka dovolit. Zvlášť když opravdu dokáže pomoct a problém vyřešit! Ve svém oboru je vynikající a jeho přístup velmi lidský."

    Marie Slámová

    zdroj: Známý lékař.cz

  • "Pan MUDr. Josef Maček je absolutní špička ve svém oboru čínské medicíny. Chodím k němu velmi dlouho a vždy mně vyléčil. Mám spoustu známých, kteří chodí zásadně k němu s různými zdravotními problémy a jsou s výsledkem léčby také potěšeni. Pana Mačka všem doporučuji."

    Patricia Urbanová

    zdroj: Známý lékař.cz

  • "Ano, MUDr. Josef Maček je vynikající lékař a specialista. Pro srovnání: léčba neplodnosti moji známou, která žije v zahraničí, vyšla na několik desítek tisíc korun a stejně jí nepomohli. U MUDr. Mačka zaplatila jen pár stovek korun a do několika minut se dozvěděla pravou příčinu. Odebírala od MUDr. Mačka produkty na posilnění orgánů a do 3 měsíců otěhotněla. (Mimochodem pokoušela se o dítě 7 let). MUDr. Mačka můžu jen doporučit."

    Markéta Svobodová

    zdroj: Známý lékař.cz

  • "Říká se o něm, že je největším odborníkem v ČR, co se týká neplodnosti žen. Mimo to slaví úspěchy v léčbě akné, depresí, lupénky, migrény atd. Nemyslím si, že jeho ceny jsou vyšší. Naopak jsem přesvědčena o tom, že cena odpovídá kvalitě."

    Lenka Bartošová

    zdroj: Známý lékař.cz

© 2002 - 2024 oberon-medicina.cz

vytvořilo Weboo.eu